Mille sfoglie de ananas cu sos de cireșe Maraschino
Ananas Mille Sfoglie cu sos de cireșe Maraschino este un vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1352 calorii, 19g de proteine, și 73G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de cireșe maraschino, suc de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul cofetarilor, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mille sfoglie de ananas cu sos de cireșe Maraschino, Millefoglie De Ananas Cu Sos De Cireșe Maraschino, și Cupcakes Cu Cireșe Maraschino.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați aluatul foietaj în inele de 9 (3 inci) folosind o matriță inelară sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Așezați rondele pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți la cuptor timp de 10 până la 15 minute, sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Combinați cireșele negre, sucul de ananas și sucul de cireșe maraschino într-o tigaie mică cu sos. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Maraschino
Suc De Ananas
Cireșe Negre
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Treceți sosul printr-o sită de plasă. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
3
Pentru a face ananasul: pudrați ananasul cu zahărul cofetarilor și puneți-l într-un vas de copt. Gatiti la cuptor 15 minute, sau pana devin aurii la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Lasă să se răcească.
5
Pentru a face crema Chantilly: folosind un tel sau un blender manual, amestecați smântâna grea, zahărul și vanilia până se formează vârfuri pufoase și rigide. Păstrați amestecul răcit până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Bateti
6
Pentru a face crema: într-o tigaie mică de sos la foc mediu, fierbeți sucul de ananas până se reduce la jumătate. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească. Într-o tigaie mică separată, la foc mic, fierbeți laptele cu boabele de vanilie până se încălzește. Folosind un tel, bateți gălbenușurile cu zahărul, adăugați făina și amestecați laptele cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Fasole De Vanilie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Se toarnă amestecul într-o oală și se gătește la foc mediu, amestecând ocazional, până când crema este netedă, dar nu prea groasă. Se amestecă reducerea ananasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Reducere
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați crema într-un castron, acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Când crema este rece, transferați-o într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu un vârf rotund larg de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Sac De Patiserie
Bol
1
Așezați un disc de foietaj pe farfurie. Puneți crema peste patiserie în cercuri și așezați o felie de ananas caramelizat pe cremă. Acoperiți cu un alt disc de foietaj și pipeți niște cremă Chantilly deasupra. Completați cu încă o rundă de patiserie și stropiți cu sos de cireșe maraschino.