Mike piperat carne de vită sacadat
Carnea de vită piperată a lui Mike ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 209 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți foarte multă carne de vită, pudră de ceapă, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Picant Piperat Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, și Coaste De Vită Ale Lui Mike Mills.
Instrucțiuni
Așezați fâșii de vită pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de vită cu partea tenderizantă a unui ciocan de carne până când fibrele de carne sunt ușor rupte, dar benzile își păstrează încă forma.
Amestecați sosul Worcestershire, sosul de soia, zahărul brun, pudra de ceapă, praful de usturoi, ardeiul negru, fumul lichid, ardeiul cayenne și semințele de coriandru într-un bol mare până când zahărul brun s-a dizolvat.
Puneți fâșii de vită în castron; adăugați suficientă apă pentru a permite marinadei să acopere carnea. Se amestecă pentru a încorpora apă și se scufundă carnea de vită în marinată, se acoperă vasul și se dă la frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Îndepărtați fâșiile de vită din marinată, scuturați excesul și așezați fâșiile pe rafturi rezistente la cuptor. Nu suprapuneți benzile.
Coaceți fâșiile de vită în cuptorul preîncălzit până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă bandă citește cel puțin 150 de grade F (65 de grade C).
Scoateți fâșiile din cuptor și așezați-le pe rafturile unui deshidrator alimentar, astfel încât benzile să nu se suprapună.
Dacă doriți, presărați benzi cu mai multe semințe de coriandru și piper negru.
Porniți deshidratatorul, setați temperatura mașinii pentru 155 grade F (70 grade C) și uscați sacadatul până la piele, aproximativ 9 ore. Rotiți rafturile de sus în jos la fiecare 1 1/2 ore pentru o uscare uniformă. O bucată de sacadat ar trebui să se crape, dar să nu se rupă în jumătate atunci când este pliată. A se păstra la frigider.