Mike piperat carne de vită sacadat

Mike piperat carne de vită sacadat
Carnea de vită piperată a lui Mike ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 209 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți foarte multă carne de vită, pudră de ceapă, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Picant Piperat Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, și Coaste De Vită Ale Lui Mike Mills.

Instrucțiuni

1
Așezați fâșii de vită pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de vită cu partea tenderizantă a unui ciocan de carne până când fibrele de carne sunt ușor rupte, dar benzile își păstrează încă forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Amestecați sosul Worcestershire, sosul de soia, zahărul brun, pudra de ceapă, praful de usturoi, ardeiul negru, fumul lichid, ardeiul cayenne și semințele de coriandru într-un bol mare până când zahărul brun s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți fâșii de vită în castron; adăugați suficientă apă pentru a permite marinadei să acopere carnea. Se amestecă pentru a încorpora apă și se scufundă carnea de vită în marinată, se acoperă vasul și se dă la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați fâșiile de vită din marinată, scuturați excesul și așezați fâșiile pe rafturi rezistente la cuptor. Nu suprapuneți benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți fâșiile de vită în cuptorul preîncălzit până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă bandă citește cel puțin 150 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți fâșiile din cuptor și așezați-le pe rafturile unui deshidrator alimentar, astfel încât benzile să nu se suprapună.
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Dacă doriți, presărați benzi cu mai multe semințe de coriandru și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
9
Porniți deshidratatorul, setați temperatura mașinii pentru 155 grade F (70 grade C) și uscați sacadatul până la piele, aproximativ 9 ore. Rotiți rafturile de sus în jos la fiecare 1 1/2 ore pentru o uscare uniformă. O bucată de sacadat ar trebui să se crape, dar să nu se rupă în jumătate atunci când este pliată. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista