Migdale și pere de ghimbir-portocaliu
Migdalele și perele de ghimbir-portocaliu sunt un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei vegetal, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir, Pere și smochine condimentate prăjite cu migdale, și Salată de Quinoa cu spanac cu struguri prăjiți, pere și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mediu, aruncați ușor și frecați migdalele cu sare, ghimbir măcinat, coajă de portocală, ulei, miere și ghimbir cristalizat până când sunt acoperite uniform.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și coaceți, întorcând nucile la jumătatea coacerii, până devin aurii, în total 5 până la 10 minute.
Lăsați să se răcească complet.
Aruncați migdalele cu pere uscate.
Faceți înainte: până la 3 zile; 1 săptămână dacă adăugați pere uscate chiar înainte de a mânca.