Migdale Prăjite Cu Miere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariene? Migdalele prăjite cu miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zahăr, miere, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Migdale Prăjite Cu Miere Și Condimente, Migdale Prăjite Cu Miere Picantă, și Migdale Prăjite Cu Miere De Ciocolată.
Instrucțiuni
Întindeți migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt și puneți-le într-un cuptor rece.
Porniți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți migdalele, amestecând ocazional, până se bronzează ușor și parfumat, 12 până la 15 minute. Nucile vor continua să gătească după scoaterea din cuptor.
Între timp, amestecați zahărul și sarea împreună într-un castron mic; presărați aproximativ 1 lingură de amestec de zahăr într-un castron mare.
Amestecați mierea, apa și uleiul de migdale împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Adăugați migdale; gatiti si amestecati pana cand migdalele au absorbit tot lichidul, aproximativ 5 minute.
Transferați migdalele acoperite în vasul mare presărat cu amestec de zahăr.
Presărați amestecul de zahăr rămas peste migdale; aruncați pentru a acoperi uniform.
Întindeți migdalele pe hârtie cerată pentru a se răci complet. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient bine acoperit sau într-o pungă de plastic.