Migdale Prăjite Cu Miere

Migdale Prăjite Cu Miere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariene? Migdalele prăjite cu miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zahăr, miere, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Migdale Prăjite Cu Miere Și Condimente, Migdale Prăjite Cu Miere Picantă, și Migdale Prăjite Cu Miere De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Întindeți migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt și puneți-le într-un cuptor rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Porniți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coaceți migdalele, amestecând ocazional, până se bronzează ușor și parfumat, 12 până la 15 minute. Nucile vor continua să gătească după scoaterea din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, amestecați zahărul și sarea împreună într-un castron mic; presărați aproximativ 1 lingură de amestec de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecați mierea, apa și uleiul de migdale împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MigdaleUlei De Migdale
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați migdale; gatiti si amestecati pana cand migdalele au absorbit tot lichidul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
7
Transferați migdalele acoperite în vasul mare presărat cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Presărați amestecul de zahăr rămas peste migdale; aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
9
Întindeți migdalele pe hârtie cerată pentru a se răci complet. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient bine acoperit sau într-o pungă de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista