Migdale Confiate Condimentate
Migdalele confiate condimentate necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1067 calorii. Pentru $ 2.75 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, piper, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Migdale Confiate, Migdale Confiate Cu Ciocolată, și Turtă Dulce Migdale Confiate.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți aproximativ 1 inch de ulei la 350 de grade F.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați migdale și blanch timp de 30 de secunde.
Scurgeți și transferați nucile într-un bol mediu. În timp ce nucile sunt încă fierbinți și ușor umede, adăugați 1 cană de zahăr și aruncați pentru a acoperi nucile. Amestecați și aruncați până când tot zahărul s-a topit în nuci; dacă rămân bucăți de zahăr ne-topit pe nuci, acestea nu se vor prăji corect.
Amestecați din nou nucile înainte de prăjire. Folosind o lingură mare cu fante, transferați câteva nuci în uleiul fierbinte, permițând spumei să dispară înainte de a adăuga o altă lingură. (În caz contrar, uleiul ar putea spuma și te-ar arde.) Prăjiți în loturi mici până când nucile se rumenesc mediu, aproximativ 45 de secunde; aveți grijă să nu gătiți prea mult. Împrăștiați pe o foaie de copt necăptușită pentru a se răci ușor.
Într-un castron mic, amestecați cayenne, scorțișoară, cacao, restul de 1 lingură de zahăr, un vârf de sare și piper.
În timp ce nucile sunt încă calde, transferați-le într-un bol și presărați uniform cu aproximativ jumătate din amestecul de condimente. Aruncați bine pentru a distribui condimentele și apoi gustați o nucă.
Adăugați mai mult amestec de condimente, după gust și aruncați bine după fiecare adăugare. Când este rece, împachetați într-un borcan etanș. Se vor menține la temperatura camerei cel puțin 2 săptămâni.