Migdale Bulgări De Zăpadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați bulgări de zăpadă de migdale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, sare grosieră, uncii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bulgări De Zăpadă Cu Cireșe-Migdale, Fără Gluten Bulgări De Zăpadă Portocaliu - Migdale, și Zmeură migdale bulgăre de zăpadă cookie-uri (gem umplute bulgări de zăpadă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un bol de amestecare, bateți albușurile de ou și sarea pe vârfuri moi, apoi adăugați zahăr și bateți din nou până când vârfurile sunt rigide. Bateți în aromă de migdale. Folosind o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, amestecați jumătate din nucă de cocos.
Se presară nucșoară și făină, se amestecă, apoi se pliază în nuca de cocos rămasă.
Folosind un baller de pepene galben sau altă lingură mică sau lucrând cu 2 linguri, formați 9 "bulgări de zăpadă" la câțiva centimetri distanță pe fiecare dintre cele 2 foi de prăjituri.
Coaceți bulgări de zăpadă 12 până la 15 minute, până când sunt ușor aurii.
Scoateți din cuptor și garnisiți fiecare bulgăre de zăpadă cu o jumătate de cireș și câteva migdale tăiate.
Transferați într-un suport sau o farfurie de servire pentru a se răci.