Miere și portocaliu Creamsicle Slushy

Miere și portocaliu Creamsicle Slushy
Miere și Orange Creamsicle Slushy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 560 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pur și simplu portocale, miere, cuburi de gheață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ananas Portocaliu Noroios, Plăcintă Cu Cremă De Portocale, și Răcitor De Portocale-Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pur și simplu portocaliu cu suc de banane în blender împreună cu lapte de migdale, miere, vanilie și cuburi de gheață. Se amestecă timp de aproximativ 15 secunde sau până când gheața este amestecată în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă slushy în pahare individuale și se servește rece.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista