Miere-Usturoi Muschiulet De Porc

Miere-Usturoi Muschiulet De Porc
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu miere-usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 426 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,69 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia, căței de usturoi, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Miere De Soia De Porc, Miere Glazurate Muschiulet De Porc, și Miere Mustar Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; îndepărtați amestecul de 1/2 cană și lăsați-l deoparte. Înțepați carnea de porc de mai multe ori cu o furculiță și puneți-o în amestecul rămas. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Îndepărtați carnea de porc, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mediu (300 până la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
11 până la 13 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, lipind cu amestecul rezervat de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Notă: pentru a servi 4, dublați toate ingredientele și continuați conform instrucțiunilor.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Durigutti familia Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti familia Malbec este un vin bogat cu note de smochine, cacao , cafea, prune care se reunesc pentru a da un finisaj intens.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista