Miere-Usturoi Muschiulet De Porc
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu miere-usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 426 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,69 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia, căței de usturoi, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Miere De Soia De Porc, Miere Glazurate Muschiulet De Porc, și Miere Mustar Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; îndepărtați amestecul de 1/2 cană și lăsați-l deoparte. Înțepați carnea de porc de mai multe ori cu o furculiță și puneți-o în amestecul rămas. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră.
Îndepărtați carnea de porc, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mediu (300 până la 35
11 până la 13 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, lipind cu amestecul rezervat de 1/2 cană.
Notă: pentru a servi 4, dublați toate ingredientele și continuați conform instrucțiunilor.