Miere La GRĂTAR-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon
Gratar miere-Dijon Sarata piept de curcan ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.19 pe portie. O porție conține 471 calorii, 62g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână miere, apă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Agave Afumate-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon, Piept De Curcan Cu Miere, și Piept de curcan sărat cu portocale, miere și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În recipientul sau vasul de 6 litri, amestecați apă, miere, muștar Dijon și sare până când mierea și sarea sunt dizolvate.
Adăugați piept de curcan la amestecul de saramură. Capac; refrigerați cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului.
Scoateți curcanul din amestecul de saramură; clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-l. Aruncați saramura.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; periați peste curcan. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în Curcan, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a sânului și să nu atingă osul.
Așezați curcanul pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu 2 arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune. (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 1 ora.
Rotiți curcanul cu 1/2 tură; gătiți acoperit cu 45 până la 60 de minute mai mult sau până când termometrul citește 165 F.
Scoateți curcanul de pe grătar. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de feliere.