Miere Graham Crackers
Honey Graham Crackers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână miere, margarină, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Graham Cu Miere Fără Gluten, Panna Cotta de miere cu afine și biscuiți Graham, și Graham Crackers: graham Crackers nu trebuie să fie pătrat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina integrala de grau, faina universala, praful de copt si bicarbonatul de sodiu; deoparte.
Într-un castron mediu, cremă împreună margarina, zahărul brun și mierea până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă ingredientele cernute alternând cu laptele și vanilia. Acoperiți aluatul și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Împărțiți aluatul răcit iîn sferturi. Pe o suprafață bine făinată, întindeți aluatul câte un sfert pe rând într-un dreptunghi de 5x15 inch. Împărțiți în dreptunghiuri folosind un cuțit.
Locul dreptunghiuri ointo foi de cookie-uri unsreased. Marcați o linie în centrul fiecăruia și înțepați cu o furculiță. Pentru un cracker cu aromă de scorțișoară, presărați cu un amestec de zahăr cu scorțișoară înainte de coacere.
Coaceți timp de 13 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă.