Miere de soia somon la gratar cu Edamame

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Somonul la grătar cu soia de miere cu Edamame ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 340 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, pene de tei, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Miere De Soia Somon La Gratar Cu Edamame, Miere de soia somon la gratar cu Edamame și orez brun, și Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc direct mediu-mare. Ungeți grătarele de grătar. Se toacă fin cilantro și scallion și se amestecă în ulei și ghimbir. Condimentează cu sare și piper.
Tăiați două fante lungi de 3 inci prin piele pe lungime pe fundul fileurilor de somon, mergând cam la jumătatea somonului. Umpleți uniform fantele cu amestecul de plante medicinale. Condimentează peștele cu sare și piper.
Amestecați împreună sucul de lămâie, soia și mierea până se omogenizează.
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe grătar și gătiți până când este bine marcat, 3 până la 4 minute. Întoarceți somonul și continuați să gătiți, perindând blaturile cu sosul, până când peștele este gătit, aproximativ încă 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie de servire și presărați blaturile cu semințele de susan.
Se servește cu pene de edamame și var.
Instrucțiuni pentru Broiler: poziționați un suport pentru cuptor astfel încât o foaie de copt așezată pe raft să fie la aproximativ 4 inci sub sursa de căldură. Preîncălziți broilerul. Pregătiți somonul ca mai sus și așezați fileurile, pielea în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe, se toacă de 3 până la 4 ori cu sosul, până se gătește doar, aproximativ 6 până la 7 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.