Miere de ghimbir și usturoi se amestecă
Miere ghimbir și usturoi se amestecă Fry ia aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.04 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 899 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de utilizator spoonacular brmacdonald01. Dacă aveți la îndemână bok choy, miere, ceapă maro sfert și alte câteva ingrediente, o puteți face. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miere-Ghimbir Pui Se Amestecă, Miere de ghimbir tofu și Veggie se amestecă Fry, și Miere Ghimbir Pui Tăiței Se Amestecă-Fry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul, sosul de soia și mierea într-un wok la foc mic și adăugați ghimbir, usturoi și ceapă pentru a se înmuia.
Aduceți oala cu apă la fiert și lăsați pastele să gătească în timp ce monedele de sos.
Adăugați toate legumele minus fasolea și sote până se înmoaie.
Se strecoară și se clătește fasolea și se adaugă la amestecul de legume până se încălzește.
Clătiți pastele, opriți focul pentru wok și adăugați pastele. Aruncați pentru a acoperi cu amestec de legume.