Miere-Ceai De Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați miere-ghimbir. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de ghimbir, miere, pliculeț de ceai de dimensiuni obișnuite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Miere De Ghimbir.
Instrucțiuni
Radeți ghimbirul, folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie, pentru a egala 1 lingură. Strângeți sucul din ghimbir într-o ceașcă de ceai; aruncați solidele.
Puneți plicul de ceai, sucul de lămâie și mierea în ceașcă de ceai; adăugați apă clocotită. Acoperiți și abrupți 3 minute.
Scoateți și aruncați punga de ceai, strângând ușor.
Notă: Am testat cu ceai verde Twinings.