Miel și mămăligă"Lasagne"

Rețeta de miel și mămăligă "Lasagne" ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 de ore. Pentru $3.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 801 calorii. Un amestec de mozzarella cu lapte integral, miel măcinat, mămăligă gata preparată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), și Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi).
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Scurgeți 1 cutie de roșii, rezervând suc, apoi rupeți aproximativ roșiile în bucăți de 1/2 inch cu o lingură, dacă este necesar.
Pur a doua cutie de roșii, inclusiv suc, cu suc rezervat (din altă cutie), 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță ienibahar într-un blender până la omogenizare.
Transferați sosul de roșii într-o cratiță grea de 2 litri și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 20 de minute.
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, apoi mielul brun cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și restul de 1/2 linguriță ienibahar, amestecând și rupând bulgări (dar lăsând carnea ușor groasă), aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile scurse și gătiți, amestecând ocazional, până când sucurile sunt absorbite, aproximativ 1 minut.
Tăiați mămăliga în felii groase de 1/4 inci cu un cuțit ascuțit și acoperiți fundul unei plăci de plăcintă din ceramică sau sticlă de 9 inci cu jumătate de felii de mămăligă (suprapuse ușor). Împrăștiați jumătate din amestecul de miel peste mămăligă, apoi acoperiți cu jumătate de mozzarella, apoi polenta rămasă. Împrăștiați mielul rămas deasupra și întindeți sosul de roșii peste carne, apoi acoperiți cu mozzarella rămasă.
Coaceți, neacoperit, până când clocotește și începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să stea, acoperit ușor cu folie, cu 15 minute înainte de servire.