Miel și mămăligă"Lasagne"

Miel și mămăligă
Rețeta de miel și mămăligă "Lasagne" ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 de ore. Pentru $3.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 801 calorii. Un amestec de mozzarella cu lapte integral, miel măcinat, mămăligă gata preparată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), și Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi).

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți 1 cutie de roșii, rezervând suc, apoi rupeți aproximativ roșiile în bucăți de 1/2 inch cu o lingură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SucSuc
3
Pur a doua cutie de roșii, inclusiv suc, cu suc rezervat (din altă cutie), 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță ienibahar într-un blender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
TomateTomate
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați sosul de roșii într-o cratiță grea de 2 litri și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, apoi mielul brun cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și restul de 1/2 linguriță ienibahar, amestecând și rupând bulgări (dar lăsând carnea ușor groasă), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
IenibaharIenibahar
MielMiel
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați roșiile scurse și gătiți, amestecând ocazional, până când sucurile sunt absorbite, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
Tăiați mămăliga în felii groase de 1/4 inci cu un cuțit ascuțit și acoperiți fundul unei plăci de plăcintă din ceramică sau sticlă de 9 inci cu jumătate de felii de mămăligă (suprapuse ușor). Împrăștiați jumătate din amestecul de miel peste mămăligă, apoi acoperiți cu jumătate de mozzarella, apoi polenta rămasă. Împrăștiați mielul rămas deasupra și întindeți sosul de roșii peste carne, apoi acoperiți cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
MamaligaMamaliga
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Coaceți, neacoperit, până când clocotește și începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea, acoperit ușor cu folie, cu 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista