Miel și legume prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul și legumele prăjite. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 14 și costă $1.7 pe portie. O porție conține 175 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, bulion de vită fără sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus, Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară, și Cotlete de miel cu legume prăjite.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel. Faceți fante adânci de 1/4 inci în miel; introduceți o felie de usturoi în fiecare fantă.
Combinați rozmarinul tocat, sarea și piperul.
Presărați jumătate din amestecul de rozmarin peste miel. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a mielului, dacă doriți.
Puneți mielul într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit; adăugați cartofi, morcovi și bulion de vită.
Presărați legumele cu amestecul de rozmarin rămas.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 150 (mediu-rar) până la 160 (mediu), amestecând ocazional legumele.
Transferați mielul într-un platou de servire; aranjați legumele în jurul Mielului și păstrați-le la cald. Grăsime degresată din sucurile de tigaie.
Combinați 1/4 cană de apă și amidon de porumb, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în sucurile de tigaie, amestecând cu un tel de sârmă. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Serviți sosul cu miel și legume.
Garnisiți cu crengute de rozmarin, dacă doriți.