Miel în stil grecesc cu lămâie și cimbru
Rețeta miel în stil grecesc cu lămâie și cimbru se poate face în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1459 calorii, 68G de proteine, și 129g de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cotlete de miel, iaurt grecesc, houmous și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picior de miel prăjit în stil grecesc cu cartofi prăjiți cu lămâie, Cartofi Greci De Cimbru De Lămâie, și Tocană de miel cu lămâie și cimbru.
Instrucțiuni
Așezați mielul într-un vas mare de mică adâncime, apoi amestecați coaja de lămâie și sucul, frunzele de cimbru și usturoiul împreună.
Se toarnă, se întoarce la strat și se marinează la temperatura camerei timp de 15 minute.
Amestecați iaurtul cu niște condimente, ridicați mielul din marinată și frecați cu iaurtul. Grătar sau grătar timp de 5-15 minute, întorcându-se o dată, până când mielul este gătit după bunul plac. Împrăștiați cu puțin mai mult cimbru, dacă doriți, și serviți cu dollops de houmous, niște pâine pitta și frunze de salată.