Miel prăjit cu sos de rodie-Tamarind

Miel prăjit cu sos de rodie-Tamarind
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul prăjit cu sos de rodie-Tamarind. O porție conține 678 calorii, 42G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.22 pe portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi semințele de rodie, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Rodie Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Raft prăjit de miel cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră, Pește-spadă glazurat cu Tamarind cu sos de tei, Cilantro și Tamarind, și Miel fiert în sos de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, sucul, stocul și pasta de Tamarind-Pasilla într-o cratiță medie grea la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand zaharul se dizolva. Apoi creșteți căldura, astfel încât amestecul să fiarbă. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul se ingroasa si se reduce la putin mai putin de 1 cana, aproximativ 20 de minute. Întoarceți focul la foarte mic și păstrați sosul cald în timp ce gătiți mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
În timp ce sosul se gătește, încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Stropiți mielul cu uleiul de măsline, presărați generos cu sare și puneți-l în tigaie. Gatiti pe fiecare parte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați mielul transversal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6
Puneți feliile pe farfurii și lingurați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Presărați semințele de rodie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
8
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică. Aliniați o farfurie cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare până începe să danseze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați pasilele și prăjiți pe ambele părți până când sunt umflate, aproximativ 15 secunde în total.
11
Transferați chilii pe prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
12
Puneți-le într-un castron mic, turnați în apă clocotită și lăsați-le să se înmoaie până la moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Scurgeți chilele și rezervați-le și lichidul de înmuiere separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
14
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia curată. Puneți-l înapoi la foc mediu-mare. Într-un castron mare, aruncați usturoiul, roșiile și ceapa cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează cu sare și piper, aruncă ușor și pune-le în tigaia fierbinte. Gatiti pana cand sunt carbonizate cu pete negre vizibile, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Transferați legumele într-un castron curat și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Puneți pulpa de tamarind, ardei iute, 1/2 cană din lichidul de înmuiere și legumele prăjite într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Păstrați-l într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână sau în congelator până la o lună.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista