Miel fiert în sos de rodie

Miel fiert în sos de rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Mielul fiert în sos de rodie. O porție conține 513 calorii, 53G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,65 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, ceapa, vinul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu sos de rodie, Ulei de măsline-vinete fierte cu sos proaspăt de roșii și rodie, și Miel prăjit cu sos de rodie-Tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Încălziți uleiul în oală mare grea sau cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Adăugați toate oasele de miel și gătiți până se rumenesc, întorcându-se des, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MielOase De Miel
4
Transferați oasele pe farfurie. Condimentați mielul cu sare și piper și dragați bine în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Se adaugă în oală și se gătește până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați mielul pe farfurie cu oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Adăugați ceapa și usturoiul în oală și gătiți până când ceapa este doar aurie, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul în oală. Aranjați oasele în jurul mielului. Se amestecă în stoc și următoarele 7 ingrediente. Aduceți lichidul la fiert. Ungeti partea de sus de miel. Acoperiți; coaceți până când mielul este fraged când este străpuns cu un cuțit lung ascuțit, întorcându-se o dată, aproximativ 2 ore 15 minute. Se răcește; se acoperă și se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
9
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața Mielului și a lichidului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Transferați mielul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Scoateți șirul din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12
Tăiați în felii groase de 1/2 inch. Aranjați în vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Aduceți sucurile de tigaie la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Îndepărtați oasele și aruncați-le. Strecurați sucurile de tigaie, apăsând puternic pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Topiți margarina în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați 1 1/2 linguri de făină și amestecați până când amestecul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
16
Bateți sucurile în tigaie și fierbeți până când sosul se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Se toarnă peste miel. Acoperiți cu folie și coaceți până când mielul este încălzit, aproximativ 25 de minute. Aranjați mielul pe platou. Lingura sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
18
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista