Miel feliat răcit cu sos de mazăre bătut

Miel feliat răcit cu sos de mazăre bătut
Nevoie de o curs principal fără gluten? Mielul feliat răcit cu sos de mazăre bătut ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 148 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, iaurt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de miel cu sos de iaurt bătut, Cotlete de miel cu sos olandez bătut, și Supă De Dovlecei Bătută Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Frecați suprafața mielului cu 1 lingură de suc de lămâie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Se presară uniform cu condimente grecești și 1/2 linguriță de sare. Faceți mai multe fante mici în afara mielului; umpleți cu felii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
UsturoiUsturoi
MielMiel
SareSare
4
Înveliți mielul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MielMiel
5
Așezați pe grătar; grătiți 10 până la 11 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
Stropiți restul de 1 lingură de suc de lămâie peste miel. Răciți mielul cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MielMiel
8
În timp ce mielul se răcește, procesați menta, iaurtul, smântâna, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
PiperPiper
IaurtIaurt
MielMiel
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Transferați sosul de mentă într-un castron mic; amestecați mazărea. Acoperiți și răciți până când este gata de servit. Feliați subțire miel; se servește cu sos de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
MentăMentă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
11
Notă: pentru a prăji în cuptor în loc să faceți grătar, așezați mielul pe un suport acoperit cu spray de gătit într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
12
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 425 timp de 32 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista