Miel din Marea Egee cu Orzo

Miel din Marea Egee cu Orzo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Aegean cu Orzo. Această rețetă servește 8 și costă 3,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 448 calorii. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, brânză feta, umăr de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Miel copt cu Orzo, Miel grecesc și Orzo, și Orzo la cuptor cu miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Așezați mielul într-un aragaz lent electric și presărați oregano, coajă și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se toarnă suc; top miel cu spanac. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare timp de 1 ora. Reduceți setarea căldurii la minim; gatiti 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Scoateți spanacul și mielul din aragazul lent, rezervând lichid de gătit; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele, grăsimea și zgârierea. Se taie carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
7
Se toarnă picături în pungă și se lasă să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
8
Scurgeți picăturile într-un castron mare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați 1/4 linguriță de sare, miel, spanac, orzo și feta la picăturile strecurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Garnisiți cu crenguțe de oregano și felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista