Miel din Marea Egee cu Orzo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Aegean cu Orzo. Această rețetă servește 8 și costă 3,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 448 calorii. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, brânză feta, umăr de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Miel copt cu Orzo, Miel grecesc și Orzo, și Orzo la cuptor cu miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel.
Așezați mielul într-un aragaz lent electric și presărați oregano, coajă și 1/4 linguriță de sare.
Se toarnă suc; top miel cu spanac. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare timp de 1 ora. Reduceți setarea căldurii la minim; gatiti 7 ore.
Scoateți spanacul și mielul din aragazul lent, rezervând lichid de gătit; rece.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele, grăsimea și zgârierea. Se taie carnea.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în pungă și se lasă să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron mare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați 1/4 linguriță de sare, miel, spanac, orzo și feta la picăturile strecurate.
Garnisiți cu crenguțe de oregano și felii de lămâie, dacă doriți.