Miel de toamnă cu prune uscate
Mielul Fall-Apart cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cozi de miel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cotlete de miel cu prune uscate, Tagine de miel cu prune uscate, și Tagine de miel cu prune uscate și scorțișoară.
Instrucțiuni
Condimentează mielul liberal cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut de înaltă parte până când strălucește. Rumeniti carnea pe toate partile.
Puneți carnea deoparte și reduceți focul la minim. Adaugati cu grija ceapa feliata, si sautati la foc foarte mic timp de 20 de minute, pana se inmoaie si se caramelizeaza usor. Condimentează ceapa cu sare și piper. Ridicați căldura la mare. Deglazați tigaia cu vinul alb și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați bulionul, usturoiul, prunele și mielul în tigaie. Aduceți bulionul la fierbere, apoi coborâți focul la minim și gătiți, acoperit, la foc mic timp de 2 ore.
Serviți conducte fierbinți, cu frunze proaspete rupte de pătrunjel și mentă deasupra, cu Dauphinoise sau cuscus pe lateral.