Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt
Mielul de tarhon prăjit cu fasole de unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 569 calorii, 49G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 94%. Încercați Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt, Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini, și Friptură picior de miel cu tarhon-unt de menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Se condimentează mielul cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Așezați mielul într-o tigaie. Într-un castron mic, combinați usturoiul, tarhonul și 1 lingură de ulei. Frecați peste miel și friptură, 25 la 30 minute pentru mediu-rare (temperatura internă 125&#!76; F).
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasolea, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând, până se încălzește, 3 până la 4 minute.