Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt

Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt
Mielul de tarhon prăjit cu fasole de unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 569 calorii, 49G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 94%. Încercați Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt, Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini, și Friptură picior de miel cu tarhon-unt de menta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Se condimentează mielul cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați mielul într-o tigaie. Într-un castron mic, combinați usturoiul, tarhonul și 1 lingură de ulei. Frecați peste miel și friptură, 25 la 30 minute pentru mediu-rare (temperatura internă 125&#!76; F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați fasolea, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând, până se încălzește, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Serviți cu mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista