Miel de primăvară cu anghinare la grătar – Mr. Bean

Miel de primăvară cu anghinare la grătar – Mr.Bean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.11 pe portie. O porție conține 389 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul de primăvară, rozmarinul, frisonul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Încercați Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocantă pentru bebeluși și măsline Cerignolan, Anghinare prăjită cu Salsa de primăvară, și Cozi De Miel De Lămâie Cu Anghinare Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face fasolea, înmuiați fasolea uscată în apă pentru a acoperi timp de 4 ore.
Într-o cratiță mare, combinați 8 căni de apă cu fasolea, jumătatea de lămâie, usturoiul, cimbru și sare. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 45 până la 50 de minute sau până când sunt al dente.
Pentru a pregăti mielul, combinați uleiul de măsline, rozmarinul și usturoiul într-un vas puțin adânc; adăugați filetele de miel și marinați timp de 3 până la 6 ore, în funcție de cât timp aveți și de câtă aromă doriți să absoarbă carnea.
Pentru a face fasolea, înmuiați fasolea uscată în apă pentru a acoperi timp de 4 ore.
Pentru a face salata, la foc deschis, prăjiți ardeiul gras până când toate părțile sunt carbonizate corespunzător, dar nu arse complet.
Așezați ardeiul într-un castron și acoperiți cu folie de plastic timp de 5 minute. (Acest lucru va aburi ardeiul, facilitând îndepărtarea pielii.)
Scoateți pielea și semințele din ardei,apoi julienne și dați deoparte.
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert pe aragaz. Îndepărtați frunzele exterioare de anghinare până ajungeți la un strat în care sunt aproape galbene. Albiți anghinarea timp de 7 minute, apoi lăsați-le să se răcească puțin înainte de a le tăia pe fiecare în jumătate. Înveliți-le cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Scoateți mielul din marinată, îndepărtând orice bucăți de usturoi sau rozmarin, deoarece acestea vor arde pe grătar. Condimentează mielul cu sare și piper. Grătiți mielul timp de 4 până la 5 minute, sau până la mediu-rar,întorcându-le de câteva ori. Grătiți anghinarea în același timp, întorcându-le de câteva ori, până obțineți urme de grătar pe toate părțile, aproximativ 3 minute.
Lăsați mielul să se odihnească timp de 2 până la 3 minute, apoi feliați.
Așezați fasolea, feliile de ardei gras, frisincrume și anghinare într-un castron cu tapenada. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper.
Așezați mielul feliat deasupra și serviți.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Verdeață Mixtă. În parteneriat cu sora și cumnatul său, Leslie și David Silverglide, echipa a lansat cel mai verde restaurant din San Francisco Bay Area în 200
De atunci, Mixt s-a extins în mai multe locații din întreaga țară, păstrându-și în același timp abordarea curajoasă a salatelor, menținând practici de afaceri sănătoase din punct de vedere ecologic și păstrându-și mandatul inițial de durabilitate a mediului. Baza de origine a lui Swallow este în San Francisco.