Mielul cu Salsan de mentă este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână castraveți, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Miel la grătar cu Salsa de mentă de ciocolată, Cotlete de miel cu ardei roșu și salsa de mentă, și Cotlete De Miel La Grătar Cu Salsa De Ananas-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați uleiul, usturoiul și condimentele. Frecați peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
2
Se pune într-o tigaie; se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră. Într-un castron, combinați ingredientele salsa; acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pentru Periere și Prăjire
3
Coaceți mielul, neacoperit, la 425 cm.timp de 20-30 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 cm., mediu, 160 cm., bine făcut, 170 cm.). Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tinga Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.