Midwest Piept
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Midwest Brisket ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Dacă aveți la îndemână ceapă, semințe de țelină, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Midwest Chowder, Betisoare De Pui Midwest, și Midwest Copt Eglefin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fumul lichid, Worcestershire, sarea de usturoi, ceapa și semințele de țelină într-un castron mic.
Așezați pieptul într-un vas nemetalic superficial, cu partea grasă în jos.
Se toarnă marinada peste carne; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Scoateți carnea din marinată și puneți-o într-o tigaie rezistentă la cuptor. Prăjiți, partea grasă în sus, 5 ore, până se înmoaie.