Midwest Piept

Midwest Piept
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Midwest Brisket ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Dacă aveți la îndemână ceapă, semințe de țelină, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Midwest Chowder, Betisoare De Pui Midwest, și Midwest Copt Eglefin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fumul lichid, Worcestershire, sarea de usturoi, ceapa și semințele de țelină într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Sare De UsturoiSare De Usturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați pieptul într-un vas nemetalic superficial, cu partea grasă în jos.
3
Se toarnă marinada peste carne; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți carnea din marinată și puneți-o într-o tigaie rezistentă la cuptor. Prăjiți, partea grasă în sus, 5 ore, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții6
Scor De Sănătate41
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista