Midii într-un bulion de fenicul și vin alb
Midii într-un fenicul & bulion de vin alb ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 7 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Încercați Midii în șofran și bulion de vin alb, Midii aburite în bulion de vin alb usturoi, și Midii afumate și scoici cu bulion de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Așezați feliile de fenicul într-un castron.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste fenicul și aruncați pentru a acoperi.
Se transferă pe foaia de copt pregătită și se prăjește în cuptorul preîncălzit până când feniculul este gătit și începe să se caramelizeze, 25 până la 35 de minute.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand frecvent pana cand usturoiul este parfumat si auriu deschis, 1 pana la 2 minute.
Amestecați midii în usturoi; aruncați pentru a combina uniform. Se amestecă fenicul prăjit, roșiile cherry și vinul alb. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți până când midiile sunt deschise, 3 până la 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.