Midii în bulion picant de nucă de cocos
Midii în bulion picant de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 298 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, midii, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Midii În Bulion De Nucă De Cocos, Midii în bulion picant de roșii, și Midii aburite într-un bulion de Curry de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un cuptor olandez și aduceți la fierbere.
Adăugați midii; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă. Lingură 1 1/2 cană amestec de bulion în fiecare din cele 2 boluri de supă. Împărțiți midiile uniform între fiecare bol de supă.
Se ornează cu busuioc tocat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.