Midii în bulion picant de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 298 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, midii, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Midii În Bulion De Nucă De Cocos, Midii în bulion picant de roșii, și Midii aburite într-un bulion de Curry de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un cuptor olandez și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați midii; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când cojile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
3
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă. Lingură 1 1/2 cană amestec de bulion în fiecare din cele 2 boluri de supă. Împărțiți midiile uniform între fiecare bol de supă.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.