Midii la grătar cu baie de coriandru
Midii la gratar cu baie de coriandru ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați micul dejun, oțet de șampanie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Midii Aburite Cu Lime Și Coriandru, Mussels cu CR Aproxormme fra fra, jalape și coriandru, și Midii în bulion de Poblano-coriandru afumat.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550). Într-un blender, rotiți împreună ghimbir, usturoi, oțet, zahăr, coriandru, ulei, sare și 1/4 cană de apă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare; pus deoparte.
Aranjați midiile uniform pe grătarele de gătit. Grătar, acoperit, până când jumătate din midii încep să se deschidă, aproximativ 2 minute. Începând cu midii care s-au deschis cel mai larg, transferați-le rapid în vasul mare, având grijă să nu vărsați sucuri din interiorul cojilor și continuând până când midiile rămase se deschid. (Aruncați orice care rămâne închis.) Acoperiți vasul cu folie pentru a se încălzi.
Grătiți ardeii iute până când sunt ușor carbonizați, întorcându-se Des, 3 minute. Feliați în inele foarte subțiri. Grill castraveți pe partea tăiată doar până când apar semne, aproximativ 3 minute.
Setați 2 jumătăți de castraveți în fiecare dintre cele 6 boluri mari, puțin adânci. Spoon midii și baie de cilantro peste castraveți.
Se presară ridichi și ardei iute.
* Corno di Toro chiles, adesea numit" corn de taur", sunt ardei italieni lungi și dulci, uneori vânduți pe piețele fermierilor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau