Midii Cu Aburi Basci
Midii bască aburit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 192 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ardei grași, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Rețete similare includ Midii A la Mariniere (midii aburite), Midii Aburite, și Midii Aburite.
Instrucțiuni
Așezați ardeii roșii și verzi într - o tigaie de 10 pe 15 inci. Se fierbe aproximativ 4 centimetri de la căldură până când pielea de piper este carbonizată și blisterată peste tot, întorcându-se după cum este necesar, 15 până la 20 de minute. Mișto. Scoateți și aruncați piei, tulpini și semințe. Tăiați separat ardeii roșii și verzi.
Într-un robot de bucătărie sau blender, purificați 3/4 din ardeii roșii până se omogenizează.
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, combinați 1 linguriță de ulei de măsline și usturoiul. Se amestecă des până când usturoiul este șchiopătat, aproximativ 1 minut.
Adăugați ceapa, sucul de scoici, vinul, 1 linguriță de oțet habanero și ardeiul roșu pur. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Aruncați orice midii căscate care nu se închid atunci când scoicile sunt lovite.
Adăugați midii în tigaie, acoperiți și gătiți până când cojile se deschid, 5 până la 10 minute. Cu o lingură pliată, transferați midii în boluri largi.
Adăugați ardei verzi și roșii tocați în bulion; aduceți la fierbere.
Adăugați pătrunjel și condimentați amestecul după gust cu sare și mai mult oțet habanero. Polonic peste midii.
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.