Micul Dejun De Ziua De Naștere Fără Gluten
Micul dejun fără gluten Crisp este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Dacă aveți mere, sare, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Aniversare Cu Vanilie Fără Lactate Fără Gluten, Cookie-uri încărcate pentru micul dejun Vegan (fără gluten!) & Sponsor Spotlight: fără gluten CALGARY....și Vitamix + More Giveaway, și Fără Gluten Sunt Eu: Brioșe Cu Banane (De Ziua Mea!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375.
Așezați 3/4 cană de ovăz laminat în râșnița de condimente (poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi) și amestecați ovăzul timp de aproximativ 30 de secunde sau până când se transformă într-o pulbere fină sau flour.In un castron de dimensiuni medii, combinați făina de ovăz proaspăt procesată cu ovăzul laminat rămas, zahărul brun, scorțișoara și sarea.
Adăugați siropul de arțar și margarina sau uleiul și tăiați totul împreună până se formează firimituri mari. Dacă amestecul este prea umed, mai adăugați niște ovăz sau zahăr brun ... după bunul plac.Feliați sau tocați merele (las coaja să acționeze pentru mai multe fibre) și așezați merele într - un vas de copt pătrat de 8 sau 9 inci.
Presărați amestecul de crumble deasupra merelor și coaceți timp de 35 de minute, sau până când merele sunt frumoase și moi și crocantul este crocant (dar nu ars, desigur!).