Micul Dejun De Ziua De Naștere Fără Gluten

Micul Dejun De Ziua De Naștere Fără Gluten
Micul dejun fără gluten Crisp este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Dacă aveți mere, sare, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Aniversare Cu Vanilie Fără Lactate Fără Gluten, Cookie-uri încărcate pentru micul dejun Vegan (fără gluten!) & Sponsor Spotlight: fără gluten CALGARY....și Vitamix + More Giveaway, și Fără Gluten Sunt Eu: Brioșe Cu Banane (De Ziua Mea!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați 3/4 cană de ovăz laminat în râșnița de condimente (poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi) și amestecați ovăzul timp de aproximativ 30 de secunde sau până când se transformă într-o pulbere fină sau flour.In un castron de dimensiuni medii, combinați făina de ovăz proaspăt procesată cu ovăzul laminat rămas, zahărul brun, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Făină De OvăzFăină De Ovăz
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați siropul de arțar și margarina sau uleiul și tăiați totul împreună până se formează firimituri mari. Dacă amestecul este prea umed, mai adăugați niște ovăz sau zahăr brun ... după bunul plac.Feliați sau tocați merele (las coaja să acționeze pentru mai multe fibre) și așezați merele într - un vas de copt pătrat de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Presărați amestecul de crumble deasupra merelor și coaceți timp de 35 de minute, sau până când merele sunt frumoase și moi și crocantul este crocant (dar nu ars, desigur!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista