Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați fructele de mic dejun ale bunicii. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salata de fructe a bunicii, Cupele de fructe congelate ale bunicii, și Amestecul de fructe de iarnă al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați mere, prune uscate, stafide, portocale și 3 căni de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Bețișoare De Covrig
Prune Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
3
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă; se amestecă în cratiță. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 2 minute. Chill.