Michelle Blonda pui Chili

Michelle Blonda pui Chili
Michelle Blonda pui Chili este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 422 calorii, 45g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 144 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole mare de Nord, cilantro, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Michelle ' s Coconut Chicken Curry, Sunca la cuptor a lui Michelle, și Porumbul caramel al lui Michelle.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, așezați uleiul vegetal și puiul. Gatiti puiul, amestecand ocazional, pana cand toate bucatile se rumenesc uniform. Se amestecă ceapa. Gatiti pana la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge amestecul și se lasă deoparte.
3
Într-o cratiță mare la foc mediu, aduceți bulionul de pui și ardeii verzi de chile la fiert. Se amestecă în 3 cutii fasole mare de Nord, praf de usturoi, chimen, oregano, cilantro și piper roșu zdrobit. Se amestecă amestecul de pui și ceapă și se reduce căldura. Se fierbe 30 de minute sau mai mult, adăugând fasole suplimentară din conservele rămase pentru o consistență mai groasă, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Pudra De Usturoi1 Lingura Pudra De Usturoi
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care îl puteți încerca este Avinyo Cava brut Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate42
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista