Mic Dejun Rapid Tostada
Mic dejun rapid Tostadan este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Micul Dejun Tostada, Mic Dejun Tostada, și Mic dejun Tostada cu friptură și Avocado.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare pentru microunde, amestecând cu un tel. Cuptor cu microunde la mare timp de 3 minute; se amestecă. Cuptorul cu microunde încă 1 minut sau până când este gata. Aranjați 1 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii sigure pentru cuptorul cu microunde; împărțiți uniform amestecul de ouă între tortilele de porumb.
Puneți fiecare porție cu 2 linguri de brânză, 1/4 cană de fasole și 1 lingură de ceapă verde. Microunde fiecare tostada la mare timp de 30 de secunde. Completați fiecare tostada cu 2 linguri de salsa și 1 lingură de smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.