Mic dejun Friptură
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, Micul dejun Meatloaf ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 215 calorii . Pentru 1,61 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 16. Acesta vă este adus de Allrecipes. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de lapte praf, ouă, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de lingură de 70% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură învelită în slănină , Friptură germană Falscher Hase și Pachetele individuale de chifle .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 8 x 11 inci.
Într-un castron mare, amestecați curcanul măcinat, tvp, laptele praf și ouăle până se omogenizează bine.
Amestecați ardeii verzi, ceapa, țelina și spanacul. Asezonați cu piper negru și salvie. Apăsați amestecul în tava pregătită.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, sau până când centrul este ferm și sucul curge limpede.
Lăsați să stea câteva minute înainte de a tăia în 16 felii.