Mic dejun Caserola II

Mic dejun Caserola II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 635 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cârnați de mic dejun de porc măcinat, brânză cheddar, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză, Mic dejun pentru cină caserola: o caserolă ușoară hashbrown, și Mic Dejun Caserola.
Instrucțiuni
Puneți cârnații într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți până se rumenesc uniform.
Se scurge și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, crema condensată de supă de ciuperci și laptele. Se amestecă cârnații și ciupercile și se toarnă în vasul de copt pregătit.
Se amestecă în rundele de cartofi congelați.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute.
Se presară cu brânză și se coace încă 10 minute sau până se topește brânza.