Mic dejun bar

Mic dejun bar
Bar mic dejun ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Acest mic dejun are 191 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă 98 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cereale cu mai multe cereale, semințe, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Totul Mic Dejun Bar, Bar de mic dejun sănătos, și Bar de mic dejun sănătos.

Instrucțiuni

1
Ungeți și tapetați o formă de tort pătrată de 20 cm cu pergament de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Puneți fructele uscate într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați semințele, ovăzul și cerealele și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
4
Puneți untul, zahărul și siropul auriu în cratiță. Gatiti usor pe plita, amestecand cu spatula, pana se topesc untul si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se ia de pe foc și se toarnă ingredientele uscate în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se amestecă bine până când toate ingredientele sunt acoperite cu amestecul de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
7
Umpleți forma de copt cu amestecul. Folosiți spatula pentru a apăsa uniform amestecul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți la 160C / 140C ventilator / gaz 3 timp de 20 de minute, apoi lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate sau degete. Păstrați într-o cutie etanșă până la 3 zile dacă durează atât de mult!
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista