Meu Prune Clare
Nevoie de un desert vegetarian? Crisp-ul meu de prune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 19 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, ovăz rulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Prune Crocante, Prune Crocante, și Prune Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Se amestecă împreună 1 cană de ovăz laminat, 1 lingură de unt și 2 linguri de zahăr brun într-un bol; apăsați amestecul în fundul vasului de copt pregătit. Aruncați ușor prunele, zahărul alb, făina, scorțișoara și nucșoara într-un alt bol.
Întindeți amestecul de prune peste crustă.
Se amestecă 1 cană de ovăz, 2 linguri de zahăr brun și 1 lingură de unt într-un bol până se combină bine și se presară amestecul sfărâmat peste vârful prunelor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura de prune se fierbe și toppingul crocant se rumeneste, aproximativ 35 de minute.