Mesclun cu nuci pecan glazurate, brânză de capră și vinetă Dijon-muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mesclun cu nuci pecan glazurate, brânză de capră și vinetă Dijon-muștar. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 6. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, piper, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată verde mixtă cu nuci pecan, brânză de capră și vinetă de muștar cu miere, Salată de pui Dijon cu piersici și miere la grătar cu brânză de capră și nuci pecan, și Fasole verde Maple Dijon cu slănină, nuci pecan confiate și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți pecanele: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mic, aruncați nuci pecan cu sirop de arțar și sare până când sunt acoperite uniform.
Întindeți nucile pecan într-un singur strat pe una dintre foile de copt pregătite. Prăjiți până când siropul clocotește energic, aproximativ 5 minute. Răzuiește imediat nucile pecan pe cealaltă foaie de copt pregătită și întinde-le într-un singur strat.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și bateți pentru a combina. Pune deoparte.
Așezați verdeața într-un bol mare de salată.
Bateți din nou vinaigreta, apoi adăugați la verdeață puțin câte puțin până când salata este îmbrăcată adecvat.
Adăugați brânză de capră și nuci pecan glazurate și aruncați încă o dată.