Merry Berry Cobbler

Merry Berry Cobbler
Reteta Merry Berry Cobbler este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 422 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Merry Berry Aperitiv, Salată Veselă De Fructe De Pădure, și Berry Merry Punch.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți caserola de 2 litri cu scurtare. În cuptorul olandez de 4 litri, amestecați zahărul granulat și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
2
Adăugați fructe de pădure și suc de lămâie; aruncați până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
3
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe 3 până la 5 minute (7 până la 10 minute pentru fructele de pădure congelate), amestecând continuu, până se îngroașă ușor. Lingură în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
4
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, sarea și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă suficientă apă fierbinte până când amestecul formează un aluat moale. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Fructe De PadureFructe De Padure
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Coaceți cizmarul timp de 25 până la 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista