Merișor - Portocaliu Gelatină Mucegai
Cranberry-Orange gelatina mucegai ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 230 calorii, 14g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de portocale mandarine, zahăr, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 42%. Încercați Merișor - Portocaliu Gelatină Mucegai, Mucegai De Gelatină De Afine, și Afine-Ananas Gelatină Mucegai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați 2 căni de suc într-un bol mare.
Presărați gelatina și lăsați să stea 5 minute.
Într-o cratiță, combinați 2 căni de suc rămas cu zahăr.
Se pune la foc mediu-mic, amestecând până se dizolvă zahărul și se aduce la foc mic, aproximativ 7 minute.
Se toarnă sucul încălzit peste amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă restul de 2 căni de suc.
Aburiți ușor o tigaie Bundt de 10 căni cu spray de gătit.
Se toarnă 1 cană amestec de suc și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 25 de minute. Împrăștiați jumătate de portocale deasupra și turnați încă 2 căni amestec de suc. La frigider până la setare, aproximativ 35 de minute. Repetați cu portocalele rămase și amestecul de suc. La frigider până la rece și complet setat, cel puțin 4 ore.
Când este gata de servit, trageți ușor mucegaiul de gelatină de pe marginile tigaiei și răsturnați-l pe o farfurie de servire.