Mereng de fresas (Desert columbian de bezea cu căpșuni)

Mereng de fresas (columbian Strawberry Meringue Dessert) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 723 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 547 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr granulat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Desert De Bezea Cu Rubarbă, Desert De Bezea Cu Cireșe, și Desert De Bezea Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 250 grade F. Tapetați două foi mici sau una mare cu pergament și puneți-le deoparte.
Așezați albușurile într-un castron și cu și mixer electric, bateți până se formează vârfuri moi.Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat, aproximativ 3 linguri la un moment dat, adăugați sucul de lămâie și continuați să bateți până se formează vârfuri tari. Albul trebuie să fie ferm, dar umed. Ocazional răzuiește partea laterală a bolului.Puneți jumătate din bezea pe foaia de copt pregătită , aplatizați cu o spatulă, asigurându-vă că baza bezea nu este prea subțire.
Așezați căpșunile într-un castron cu zahărul granulat pentru a macera până când bezea este gata.
Bateti frisca cu vanilia si zaharul pudra pana devine rigid si pufos.o asamblați: folosind o spatulă, întindeți frisca peste bezea, adăugați căpșuni apoi așezați a doua bezea deasupra.
Întindeți un alt strat de cremă și adăugați restul de căpșuni deasupra.