Mere Confiate I

Mere Confiate I
Mere confiate aș putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, bomboane de scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mere Confiate, Mere confiate II, și Mere Confiate Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Introduceți un băț de ambarcațiuni din lemn în fundul fiecărui măr. Ungeți o foaie de copt și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește, fără agitare, la 270 până la 290 grade F (132 până la 143 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează fire dure, dar flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
4
Se ia de pe foc și se amestecă bomboane și coloranți alimentari până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
BomboaneBomboane
5
Ținând fiecare măr de băț, răsuciți rapid în sirop, înclinând tigaia pentru a acoperi mărul. Ridicați din sirop, întorcându-vă pentru a permite picăturilor să adere la măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați merele pe foaia de copt pregătită pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Candy Apple. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista