Merele coapte cu rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 432 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de stafide de rom, apă, Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Cele Mai Bune Mere Coapte, și Mere coapte.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Acestea sunt atât de satisfăcătoare și nu rup banca de calorii dacă sunt consumate fără înghețată. Ele pot fi făcute și fără rom. Am sugerat înghețată cu stafide de rom pentru că îmi place combinația, dar înghețata de vanilie sau chiar sorbetul de lămâie ar fi la fel de delicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Sorbet De Lămâie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De Citrice
3
Pentru glazură: într-o cratiță medie, combinați zahărul brun închis, romul, apa, 1/2 linguriță sare, nucșoară, scorțișoară și cuișoare. Se amestecă pentru a se amesteca și se aduce la foc mic la foc mediu. Gatiti si reduceti timp de 3 pana la 4 minute pentru a permite zaharului si altor ingrediente sa se amestece impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Poate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Pregătiți merele: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toate merele, aranjați merele într-un singur strat. Puneți un băț de scorțișoară în interiorul cavității făcute din carotarea fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se toarnă glazura peste mere și se acoperă fiecare cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Adăugați cidrul în partea de jos a vasului și puneți-l în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Măr Verde Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Gatiti merele, batandu-le din cand in cand, 25 pana la 30 de minute, sau pana cand sunt fragede, dar nu siropoase. Nota bucătarului: merele mai mici vor dura mai puțin timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
8
Serviți cu linguri de înghețată sau smântână, dacă doriți sau doar de la sine. Sunt, de asemenea, resturi delicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce