Mere Coapte Cu Arțar
Maple coapte mere este un fără gluten, primar și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 428 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mere, stafide aurii, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Coapte Cu Nuci De Arțar, Mere Coapte Cu Arțar, și Mere Coapte Cu Arțar-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Folosind un cuțit de tăiat, îndepărtați miezurile și tăiați aproximativ o felie de 1/2 inch din partea de jos a fiecărui măr, astfel încât să stea plat.
Așezați merele într - o tigaie rezistentă la cuptor sau într-un vas de copt de 8 până la 9 inci.
Stropiți cu siropul. Împărțiți nucile și stafidele printre mere, umplând cavitățile și puneți orice extra în vas. Punctează merele cu untul.
Coaceți până se înmoaie, 40 până la 50 de minute. Dacă folosiți un vas de copt, turnați lichidul din vas într-o tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa usor, 2 pana la 3 minute. Puneți sosul peste merele calde și serviți cu înghețata, dacă doriți. Bacsis: merele Gala și Rome Beauty sunt ideale pentru coacere, deoarece își păstrează forma.