Mere Coapte
Această rețetă servește 6. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, mere granny smith de aceeași dimensiune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mere Coapte, Mere Coapte, și Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Combinați scorțișoara, nucșoara și zahărul într-un bol mic. Pune deoparte.
Mere de bază, asigurându-vă că nu perforați fundul merelor, astfel încât sucurile să rămână.
Îndepărtați pielea de la 1/2-inch în jurul vârfului merelor la deschidere. Umpleți fiecare cavitate cu amestecul de scorțișoară-zahăr. Topiți fiecare măr cu o linguriță de unt.
Puneți merele în caserolă și turnați suc de mere în jurul lor. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Se ia de pe foc, se ornează cu mentă proaspătă și se servește.