Mentă și chimen morcovi murate

Mentă și chimen morcovi murate
Menta și chimen morcovi murate este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de morcovi, semințe de chimen, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Rețete similare includ Câini Merguez Cu Morcovi Murați Și Rețetă De Chimen Aioli, Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, și Morcovi Parfumați Cu Chimen.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă clocotită, curățați morcovii timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și lăsați să se răcească, apoi împachetați morcovii într-un borcan rezistent la căldură de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat, amestecând, până la parfum, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se lasă să se răcească, apoi se adaugă în borcan. Într-o cratiță, aduceți oțetul, apa, usturoiul, sarea și zahărul la fiert. Se fierbe la foc moderat până se dizolvă sarea și zahărul. Puneți lichidul de decapare în borcan; dacă este necesar, adăugați mai mult oțet pentru a acoperi morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PolonicPolonic
6
Lăsați murăturile să se răcească, apoi acoperiți cu un capac și dați-le la frigider până când sunt aromate, aproximativ 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista