Menta Se Subțiază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Mint Thins. Această rețetă servește 42 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Menta Se Subțiază, Brownie Se Subțiază, și Spearmint Thins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cremă untul până când este ușor și pufos.
Adăugați zahărul pudră și continuați să amestecați, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale vasului, după cum este necesar.
Se amestecă oul și extractul de vanilie. Cernem împreună făina, pudra de cacao și sarea.
Adăugați amestecul de făină la jumătate, bătând pentru a încorpora după fiecare adăugare.
Întoarceți aluatul pe o suprafață curată și formați-l într-un disc cu mâinile. Împărțiți discul în jumătate și puneți-le în frigider pentru a se întări timp de 1 oră.
Lucrând pe o suprafață făinoasă (veți avea nevoie de o cantitate decentă, deoarece aluatul este lipicios), întindeți aluatul la o grosime de 1/8 inch. Formați fursecurile folosind un tăietor rotund de 1 1/2 inch și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, apoi lăsați să se răcească complet.
Rupeți ciocolata într-un castron și puneți-o peste o oală mică cu apă clocotită (asigurați-vă că vasul nu atinge apa).
Adăugați aroma de unt și mentă și amestecați amestecul constant până când este complet topit și arată lucios și neted.
Scoateți vasul și lăsați ciocolata să se răcească ușor.
Unul câte unul, aruncați prăjiturile în ciocolată, apoi scoateți-le cu o furculiță pentru a lăsa excesul să se scurgă. (Atingeți cookie-urile pe partea laterală a bolului pentru a ajuta la scurgerea ciocolatei suplimentare.) Mutați-le cu atenție pe o grătar sau pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Când toate sunt acoperite, mutați foaia în frigider pentru ca congelatorul să se fixeze.