Memphis Uscat-Frecat Înapoi Coaste
Această rețetă servește 4. Dacă 91 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Memphis uscat-frecat coaste spate ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 198 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coaste de spate pentru bebeluși, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Uscate Pentru Copii, Herb-frecat copilul înapoi coaste, și Paprika-și-Ancho-frecat afumat copil înapoi coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu cel puțin o jumătate de oră și până la 4 ore înainte de a planifica să gătiți coastele, îndepărtați membrana de pe spatele coastelor și tăiați orice grăsime excesivă. Condimentați coastele din belșug pe ambele părți cu frecarea coastei. La frigider.
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc indirect la 300 de grade F folosind lemn de mere sau cireșe pentru aromă.
Așezați coastele direct pe grătarul de gătit, cu partea cărnoasă în sus. Gatiti timp de 1 ora. Flip și gătiți încă 30 de minute. Întoarceți din nou și gătiți până când sunt frumos caramelizate și maro auriu, aproximativ încă 30 de minute, dar pot varia în funcție de grătar.
Transferați coastele pe un platou.
Întindeți două foi mari cu două straturi de folie de aluminiu grea, fiecare suficient de mare pentru a înfășura o întreagă placă a coastelor.
Transferați coastele pe folie, cu partea cărnoasă în sus. Îndoiți folia în jurul coastelor într-un pachet. Sigilați pachetele perfect, având grijă să nu perforați folia cu oasele coastei. Reveniți la grătar timp de 45 de minute până la 1 oră pentru a atinge gradul dorit de sensibilitate. Cel mai bun mod de a determina coacerea este să deschideți folia după 45 de minute și să simțiți textura cărnii. Ar trebui să fie foarte tandru.
Transferați pachetele de folie pe un platou. Ridicați temperatura grătarului la 400 de grade F.
Scoateți coastele din folie și reveniți la grătarul de gătit.
Presărați ușor cu frecare suplimentară a coastei # 9
Gatiti timp de 5 minute. Flip și se presară cealaltă parte ușor cu freca coaste și se fierbe timp de 5 minute. Întoarceți ultima dată și gătiți încă 5 minute.
Scoateți coastele pe un platou.
Serviți 1/2 placă fiecărui oaspete.
Combinați toate ingredientele, amestecați bine și depozitați într-un recipient etanș.