Melissa Clark ' s condimentat arțar Pecan plăcintă cu anason stelat

Melissa Clark ' s condimentat arțar Pecan plăcintă cu anason stelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați plăcinta cu pecan de arțar condimentată de Melissa Clark cu anason stelat. Această rețetă servește 8 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână anason stelat, demerara, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Melissa Clark ' s condimentat arțar Pecan plăcintă cu anason stelat, Plăcintă cu pecan de arțar condimentat cu anason stelat, și Plăcintă Cu Pecan De Arțar Condimentat Cu Anason Stelat.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta, într-un robot de bucătărie, pulsați scurt împreună făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați untul și pulsați până când amestecul formează bucăți de fasole lima (trei până la cinci impulsuri de 1 secundă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
UntUnt
3
Adăugați apă cu gheață câte 1 lingură și pulsați până când amestecul este suficient de umed pentru a se menține împreună. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați cu plastic și aplatizați într-un disc. Refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de rulare și coacere (sau până la o săptămână sau congelați până la 4 luni).Pe o suprafață ușor făinată, întindeți bucatarugina într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
4
Transferați crusta pe o farfurie de plăcintă de 9 inci. Îndoiți peste orice exces de aluat, apoi sertizați cât de decorativ puteți gestiona.Înțepați crusta peste tot cu o furculiță. Congelați crusta timp de 15 minute sau dați-o la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. Acoperiți plăcinta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți pentru plăcintă (puteți folosi bănuți, orez sau fasole uscată pentru asta; eu folosesc bănuți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Coaceți timp de 20 de minute; scoateți folia și greutățile și coaceți până devin aurii palide, încă aproximativ 5 minute. Se răcește pe un raft până needed.To faceți umplutura, într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți siropul de arțar, zahărul Demerara și anasonul stelat la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când amestecul este foarte gros, tot zahărul s-a dizolvat, iar siropul măsoară 1 cană, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Anason StelatAnason Stelat
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră pentru ca anasonul să se infuzeze.În timp ce siropul se infuzează, prăjiți nucile. Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
SiropSirop
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până când încep să miroasă nuci, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Transferați într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Scoateți anasonul stelat din sirop. Încălziți siropul dacă este necesar pentru a-l face turnat, dar nu fierbinte (îl puteți introduce în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde dacă l-ați mutat într-o ceașcă de măsurare). Într-un castron mediu, amestecați siropul, ouăle, untul topit, romul și sarea. Îndoiți jumătățile de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
Anason StelatAnason Stelat
UntUnt
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
OuăOuă
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BatetiBateti
BolBol
10
Se toarnă umplutura în crustă și se transferă pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți până când plăcinta este fermă la atingere, dar tremură ușor când este mișcată, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a servi cu CR fra fram fram fram.Retipărit cu permisiunea Cook This Now: 120 de feluri de mâncare ușoare și delicioase pe care abia aștepți să le faci de Melissa Clark. Drepturi de autor 201
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
13
Publicat de Hyperion Books.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista